Vijverbouw

30 jaar ervaring, kennis & kunde in Koi en vijvers.

Wil jij graag een koivijver of zwemvijver? Dan ben je bij Kyoto Koipaleis aan het juiste adres
Met meer dan 30 jaar ervaring ontwerpen en bouwen wij vijvers op maat, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en specificaties.

Kyoto Koipaleis heeft een solide reputatie opgebouwd in de aanleg van strakke vijvers, met rimpelloze folie en fraai gemetselde wanden. Compleet ingericht met filterinstallatie, pompen en leidingwerk. We staan bovendien bekend om ons glaswerk. Betrouwbare en veilige vijverramen, die we zelfs in wanden van bestaande vijvers kunnen plaatsen. En least but not least om ons deskundig vijveronderhoud en onze superieure klantenservice. Wij ontzorgen je totaal.

Kyoto paleis3
Kyoto paleis

Koivijver

Jarenlang onbezorgd plezier van je koivijver.

Kyoto Koipaleis is dé specialist in alles wat te maken heeft met koi en steur. Als geen ander weten wij wat er allemaal komt kijken bij een gezonde koi vijver. Laat het dus maar aan onze experts over jou te voorzien van een prachtige koivijver, waarin jouw koi zich als een vis in het water thuis voelen. 

Een koivijver vormt automatisch het rustpunt van elke tuin. Tegelijkertijd stelt het hoge eisen, vooral met betrekking tot de gezondheid van de waardevolle koi. Kyoto Koipaleis heeft de ervaring en expertise in de aanleg en het onderhoud van koivijvers in alle maten. Daarbij komen nog onze innovatieve, krachtige filter- en warmtepomptechnologie en onze specialiteit in het plaatsen van glazen wanden. Zo verrijk je jouw tuin met een uniek juweel.

Zwemvijver

Kyoto Koifarm werd Kyoto Koipaleis.

Met een schat aan ervaring weten onze professionals precies hoe je een prachtige zwemvijver kunt creëren die aan jouw wensen voldoet. Na afstemming van wensen en mogelijkheden zorgt ons toegewijde team voor een prachtige zwemvijver, waar jij en je gezin veel plezier van zullen hebben. Wij bieden ook diverse afwerkingen en stijlen, om ervoor te zorgen dat jij het ontwerp krijgt dat je echt wilt.

Wij leveren een nauwkeurig ontwerp en zorgvuldige constructie, zodat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand resultaat. Wij bieden ook ondersteuning in het onderhoud zodra je zwemvijver is voltooid, zodat jij jarenlang onbezorgd kunt genieten. 

De koffie staat klaar.

Misschien heb jij al een idee wat je zou willen? Of juist totaal niet, maar wél de wens voor een vijver? Raadpleeg ons dan gerust om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel ons of liever nog, kom gezellig langs voor een kop koffie.