Vijveronderhoud

Experts in het aanleggen en onderhouden van vijvers.

Het deskundig team van Kyoto Koipaleis verzorgt ontwerp, uitgraving, leidingwerk, levering van materiaal, topkwaliteit filterinstallatie en doorlopend onderhoud van koivijvers en zwemvijvers. Zo luistert in een koivijver de kwaliteit van het water heel nauw. De filterinstallatie is daartoe het kloppend hart van je vijver. Is dat goed, dan is je vijver goed. 

Met de expertise van onze professionals hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Je kunt op ons rekenen voor de complete one-stop-shop, kant-en-klare oplossingen voor vijvers groot en klein. Wij regelen met plezier het gehele project van a tot z project voor je en zijn pas blij als jij dat ook bent.  

Kyoto paleis4
Kyoto paleis6

Eerlijk advies voordat je ja zegt.

Een vijver vraagt onderhoud en verzorging. Daarom adviseren wij je je er vooraf goed in te verdiepen. Zorg bijvoorbeeld dat je enigszins begrijpt hoe het systeem werkt. En of je het leuk vindt regelmatig schoon te maken. 

Wat de kosten zijn van aanleg en onderhoud. Heb je nog steeds de wens, dan vertellen wij je er in een persoonlijk gesprek graag meer over. En zorgen voor een offerte waarin al jouw wensen en de aanlegwerkzaamheden worden meegenomen. 

De koffie staat klaar.

Misschien heb jij al een idee wat je zou willen? Of juist totaal niet, maar wél de wens voor een vijver? Raadpleeg ons dan gerust om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel ons of liever nog, kom gezellig langs voor een kop koffie.