Vijverramen

Kyoto Koipaleis

Niks zo fraai als een vijver met vijverraam

Het innovatieve team van Kyoto Koipaleis is zeer deskundig in het installeren van hoge kwaliteit ramen voor je koivijver of zwemvijver. Met als specialiteit het vervangen van wanden voor vijverramen bij bestaande vijvers!

Onze uitgebreide ervaring in vijvers betekent dat wij precies weten hoe we betrouwbare glazen wanden kunnen plaatsen. We werken alleen met gecertificeerd materiaal, dat volledig is getest voor gebruik bij vijvers en het organische leven niet aantast. Jij hoeft je geen zorgen te maken en alleen maar te genieten van een volledig waterdichte vijver met als uitzicht een mooie glaswand.

Kyoto paleis7
Kyoto paleis3

Jouw vijver nét even anders.

Een vijverraam vervangt een deel van de vijverrand. Het geeft een fraai gezicht, want er is geen steunbalk aan de bovenkant: alles is transparant. De bovenkant van het raam is gewoon een blootliggende gepolijste glasrand. Om het glas op zijn plaats te houden is het raam aan de zijkanten en ook aan de onderkant stevig bevestigd.

Dit geeft de visuele indruk, dat er helemaal geen wand is: het vijverwater loopt gewoon verticaal af. Je kunt van buitenaf diep in het water kijken, zonder de vervormingen die je aan het wateroppervlak hebt. Een beglazing met glazen wanden is een opwindend element dat jouw vijver onderscheidt van andere. En het hoeft geen droom van je te blijven. Ons ervaren team van Kyoto Koipaleis regelt het.

Kyoto Koipaleis gespecialiseerd in het plaatsen van vijverramen.

Het plaatsen van veilige, betrouwbare en mooie glaswanden in nieuwe en bestaande vijvers heeft voor ons nog maar weinig geheimen. We vinden dat heel leuk om te doen. Niet voor niets is dat is ons specialisme! Met jarenlange ervaring en tientallen installaties hebben we de beste oplossingen gevonden voor bijna elke situatie. 

We ontzorgen je totaal, van het bespreken van je wensen en de mogelijkheden, berekenen, bestellen van materialen tot aan installatie. Dus kom maar op en daag ons uit. 

Wij zitten klaar voor je vragen.

Heb jij altijd al van een vijverraam gedroomd? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact met ons op of nog liever, kom langs voor een kop koffie.